Tradicionalna kamena vila sa fantastičnim pogledom na more

980,000€ · Kuća · Prodaja

Luštica, Zabrđe – izuzetna, potpuno renovirana tradicionalna kamena kuća, sa panoramskim pogledom na more
Stambeni prostor: 247m2 + 25m2 pokrivena terasa + 43m2 prostor za skladištenje
Površina zemljišta: 787 kvadratnih metara
Spavaće sobe: 6
Kupatila: 6
Bazen: 10m x 4m grejani otvoreni bazen sa pogledom na more
Direktna udaljenost od mora: 580m
Ostali pravni detalji: Imovina je u potpunosti upisana u katastar i poseduje sve potrebne potvrde za sve izvedene radove na rekonstrukciji.
Rekonstrukcija i kompletno renoviranje završeno 2016
Najbliža plaža: 2km automobilom ili 1km peške
Najbliži aerodrom: Tivat, 12km

Ova tradicionalna kamena kuća je stara više od 400 godina. Nekretnina se sastoji od potpuno renovirane kuće sa 6 spavaćih soba i prostranim zajedničkim prostorima, prelijepe – uredjene bašte, nekoliko terasa i od bazena 10mx4m koji se grije.
Nekretnina ima veličanstven pogled na Kotorski zaliv i na novi luksuzni rezort sa 5 zvezdica, na suprotnoj strani zaliva.
Nekoliko plaža je udaljeno svega 15 minuta vožnje od vile, marina sa pet zvezdica Luštica Bay je udaljena 20 minuta, a aerodrom u Tivtu 25 minuta. Kuća se takođe nalazi u blizini prodavnica i restorana.
Prizemlje se sastoji od pet dvokrevetnih spavaćih soba, od kojih svaka ima sopstveno kupatilo. Na prvom spratu se nalazi još jedna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom, dnevni boravak od 40m2 koji izlazi na veliku pokrivenu terasu sa velikim stolom za ručavanje, i prelepo opremljena, savremena kuhinja i trpezarija od 40m2. Iznad kuhinje je potkrovlje koje se trenutno koristi kao prostor za odlaganje.

Kuća se nalazi na mirnoj padini na netaknutom poluostrvu Luštica, okružena maslinjacima, malim kamenim zaseocima i ribarskim selima.
Od 2016. godine, nekretnina se uspješno izdaje i predstavlja odličnu investiciju. Takođe se pojavila u časopisu Conde Nast Traveller i magazinu Telegraf Travel.

Kuća je uređena sa velikom pažnjom, uz mešavinu savremenog i starinskog nameštaja i opremljena je klima-uređajem u svakoj sobi, bežičnim internetom u zatvorenom i na otvorenom, kao i pristupom internetu i televiziji u celom objektu.
Prelijepi vrtovi imaju mediteransko bilje, ruže, masline, narove i smokve, a pored toga tu je i senovitu pergola i letnja kuhinja sa roštiljem pored velikog, kamenog popločanog prostora za bazen.

Lokacija

Slične nekretnine (9)

Kontakt

Message has been sent successfully.