Moderni kompleks sa 4 vile, Tivat

600,000€ · Kuća · Prodaja

Kompleks sa četiri vile se nalazi u Tivtu, Boka Kotorska, koja je zaštićena od strane UNESCO.

Vila 1

Vila se nalazi na placu veličine 548m2. Vila je na prodaju sa završenim enterijerom i eksterijernim dekoracijama, namještena, sa ugrađenim podnim grijanjem i klimama. Na placu su posađene biljke, i automatski sistem za navodnjavanje je postavljen. Tu je i bazen, sa spoljnom terasom i mjestom za roštiljanje.

Cijena: 800 000€

Vila 2

Druga vila se nalazi na placu veličine 786m2. Vila se prodaje sa završenim enterijernim i eksterijernim dekoracijama, ugrađenim podnim grijanjem, klimama, ugrađenom italianskom kuhinjom sa Bosh uređajima i ugrađenim ormarima. Održavanje bašte se vrši automatskim sistemom za navodnjavanje. Tu je i bazen sa opremom i mjesto za roštiljanje.

Cijena: 1 000 000€

Vila 3

Druga vila se nalazi na placu veličine 756m2. Vila se prodaje sa završenim enterijernim i eksterijernim dekoracijama, ugrađenim podnim grijanjem, klimama, ugrađenom italianskom kuhinjom sa Bosh uređajima i ugrađenim ormarima. Održavanje bašte se vrši automatskim sistemom za navodnjavanje. Tu je i bazen sa opremom i mjesto za roštiljanje.

Vila 4

Druga vila se nalazi na placu veličine 756m2. Vila se prodaje sa završenim enterijernim i eksterijernim dekoracijama, ugrađenim podnim grijanjem, klimama, ugrađenom italianskom kuhinjom sa Bosh uređajima i ugrađenim ormarima. Održavanje bašte se vrši automatskim sistemom za navodnjavanje.

Cijena: 600 000€

Površina vila: 199-290m2

Lokacija

Kontakt

Message has been sent successfully.