EKSKLUZIVNE KUĆE ZA ODMOR U CHEDI RESIDENCES LUŠTICA BAY

320,000€ · Stan

Sa studio apartmanima od 48 kvadratnih metara koji su dostupni za trenutnu kupovinu, Chedi Residences kojima upravlja hotel Chedi Lustica Bay nude isplativu mogućnost ulaganja i savršen su dodatak vašem portfelju nekretnina.

Zamislite dom za odmor dizajniran sofisticirano; luksuzno izrađen i opremljen kako bi pružio legendarno iskustvo Chedija. Ograničena kolekcija ekskluzivnih rezidencija sada je dostupna u The Chedi Lustica Bay.

Kombinujući neuporedivu eleganciju i profinjenost sa savremenim luksuzom, privatnošću, izuzetnim sadržajima i pogodnostima i pedantnom uslugom, gosti se mogu prepustiti prefinjenom, ali opuštenom ambijentu koji evocira tradicionalni, primorski život.

Kao dio hotelskog kompleksa The Chedi Lustica Bay, Chedi Residences su mudar izbor, koji kombinuje kuće za odmor i mogućnosti ulaganja.

Chedi Luštica Bay trebao bi postati glavna nova atrakcija u Crnoj Gori – otvoren u julu 2018. Sastoji se od 111 soba, uključujući 60 kondominijumskih studija.Chedi Luštica Bay jedan je od najvećih hotela sa 5 zvjezdica na području Bokokotorskog zaliva. Hotel Chedi Lustica Bay nudi dva restorana, bar, balsku dvoranu, konferencijske i poslovne sadržaje, vanjski grijani bazen, spa i fitnes centar sa zatvorenim grijanim bazenom, gimnastičku dvoranu i ekskluzivnu maloprodajnu ponudu. Nudi suvremene sadržaje i pogodnosti svjetske klase.

Smješteni na izvrsnoj lokaciji uz obalu u marini u uvali Luštica, sa direktnim pristupom susjednoj pješčanoj plaži, gosti se mogu opustiti u potpunom miru uz spektakularan pogled na Jadransko more.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE:

• 48 m² studio apartmani
• Besprekorno opremljen životni prostor priznatih dizajnera enterijera
• Veliki (6,6 kvadratnih metara) balkon sa panoramskim pogledom na more
• Odlična lokacija na prvoj liniji marine s pristupom vrhunskom višenamjenskom prostoru hotela za rad i razonodu.

Sve rezidencije su potpuno namještene i opremljene po najvišim standardima.

PREDNOSTI INVESTICIONOG PROGRAMA HOTELSKOG KONDOMINIJUMA:
• Slobodno vlasništvo
• Zajamčena mogućnost povratnog najma 5% na određeno vrijeme
• Lična upotreba tokom unaprijed definisanih perioda
• Snižene tarife tokom perioda nestanka lične upotrebe
• Direktan pristup šetalištu, plaži i marini
• Atraktivni planovi plaćanja.

Dostupan plan plaćanja za Chedi Residences: 30% na potpisivanje kupoprodajnog ugovora, 70% na kvartalne rate od 1,5 godina; beskamatne; mogućnost garantovanog povrata.

Za više informacija o dostupnim jedinicama u Marina Village Residences kliknite ovdje.

Za više informacija o dostupnim jedinicama u Centraleu, u centru grada Luštica Bay, kliknite ovdje.

Za više informacija o dostupnim gradskim kućama i vilama kliknite ovdje.

Lokacija

Dokumenti

Kontakt

Message has been sent successfully.