Centrale, Lustica Bay Town Centre

207,000€ · Stan · Prodaja

Centrale, Lustica Bay Town Centre

NOVE JEDINICE SU DOSTUPNE: STANOVI U CENTRALNOJ PIJACI

Lustica Bay Development je odličan, luksuzni novi kompleks koji se nalazi na poluostrvu Luštica i koji će se sastojati od 1.500 stambenih zgrada, sedam hotela, dvije marine, elitno golf igralište sa 18 rupa tokom cijele godine sa pogledom na more, spa i wellness za opuštanje, konferencijski centar, jedinstven noćni život i zabava, trgovine otvorene tijekom cijele godine, restorani, međunarodna škola, bolnica, policijska i vatrogasna stanica itd. Unutar poluostrva Luštica, uvala Luštica smještena je uz dio jadranske obale u sjeverozapadnom zalivu Trašte, dio opštine Tivat i u blizini sela Radovići.

Centrale će postati središte grada i središte cijelog razvoja i odlična veza između Marina Villagea i golf igrališta Gary Player. Osim toga, nudiće brojne sadržaje – međunarodnu školu, privatnu bolnicu, shopping mall, šetalište i trg, policijsku i vatrogasnu stanicu, sportski klub, besplatan prevoz do drugih odmarališta, barove, restorane i mnoge druge.

Kao vlasnici kuće u uvali Luštica, kupujete mnogo više od kuće, bićete dio ekskluzivnog načina života Luštice Bay. Kako bi ste osigurali da možete maksimalno iskoristiti svaki trenutak u uvali Luštica, naši stanovnici imaju niz jedinstvenih pogodnosti, uključujući:
-pristup plaži u uvali Luštica, uz prednosti prioritetnih rezervacija za ostale plaže u sklopu kompleksa
-usluge i sigurnost korisnika
-usluga prevoza do Marina Villagea
-pristup bazenu za iznajmljivanje kojim upravlja Služba za iznajmljivanje nekretnina Lustica Bay
-snižene cijene za hotel Chedi Lustica Bay 5*
-pristup čestim invite-only događajima
Uživajte u sadržajima u uvali Luštica, od opuštajuće masaže u toplicama do ugodnih vezišta za marine, teretane, restorane, trgovine i butike. Ekskluzivna usluga upravljanja i održavanja imovine tokom cijele godine, uključujući održavanje, održavanje i uređenje okoline dostupna je po povlaštenoj cijeni.

Dostupni planovi plaćanja:

Centralni stanovi-10% na potpisivanje kupoprodajnih ugovora, 90% na trogodišnje tromjesečne rate; beskamatne.
Centralni stanovi (pred otvaranje) – 15% na potpisivanje kupoprodajnih ugovora, 85% na trogodišnje tromjesečne rate; beskamatne.
Stanovi Centrale Piazza (pred otvaranje)- 15% na potpisivanje kupoprodajnih ugovora, 85% na trogodišnje tromjesečne rate; beskamatne.

Za više informacija o rezidencijama Chedi kojima upravlja hotel Lustica Bay Chedi kliknite ovdje.

Za više informacija o dostupnim jedinicama u Marina Village Residences kliknite ovdje.

Za više informacija o dostupnim gradskim kućama i vilama kliknite ovdje.

Lokacija

Dokumenti

Kontakt

Message has been sent successfully.