The Dreams, Dukley

ID
490.000€
Lokacija
Porto Montenegro
Tip
Stan
Poslovni prostor
Površina
42m2
Namješten
Da
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Parking
Da

Uvodimo Dukley kvalitet u srce Porto Montenegra.
Projekat nekretnina Dreams by Dukley je dizajniran da bude ekskluzivni stambeni kompleks, smješten u Synchro kvartu Porto Montenegra - vitalno središte društvenih, zabavnih, muzičkih, modnih i kulturnih događaja i okupljanja.
Prema razvojnom planu Porto Montenegra, naselje Synchro treba da bude centar Tivta sa novim hotelom od pet zvjezdica, beach clubom sa bazenom i lagunama, te namjenskim prostorom za događaje, restoranima i vrhunskim prodavnicama.


Bilo da tražite primarnu rezidenciju, kuću za odmor ili priliku za ulaganje, The Dreams by Dukley nudi životni stil bez premca u smislu udobnosti i kvaliteta. Projekat oživljava najsavremenijom tehnologijom i vrhunskim materijalima , obraćajući posebnu pažnju na održivost i najfinije detalje kako bi pružili vrhunsko iskustvo života.

Projekat Dreams by Dukley uključuje tri stambena bloka i krovni bazen koji povezuje dva odvojena bloka. Svaka zgrada ima luksuzne apartmane i prostrane penthause, savršeno dizajnirane od najkvalitetnijih materijala.
Možete birati između 40 različitih apartmana u rasponu od jednosobnih 42m2 do fantastičnih penthouse apartmana od 321m2.
Na prodaju je i 6 poslovnih jedinica.

Molimo kontaktirajte nas za više detalja o cijenama i raspoloživim apartmanima.

Usluge i pogodnosti:
• Privatni konsijerž
• Infinity bazen na krovu
• Privatno obezbeđenje
• Podzemna garaža
• Namjenske skladišne jedinice
• Sistem pametne kuće

Osnovni paket uključuje elegantan dizajn enterijera, sa mogućnošću izbora između dva stila - italijanskog i nordijskog. Dodatno, na zahtjev, svaki stan može biti namješten i opremljen najkvalitetnijim namještajem i opremom.

Kompleks se nalazi pored luksuzne marine za mega-jahte Porto Montenegro i u neposrednoj blizini međunarodnih škola i aerodroma u Tivtu, Podgorici i Dubrovniku.
Pored nagrađivane marine, Porto Montenegro se može pohvaliti šarmantnim rezidencijalnim selom, hotelom Regent sa pet zvjezdica, luksuznim buticima, prodavnicama, restoranima, sportskim i rekreativnim sadržajima, koji privlače živu međunarodnu zajednicu tokom cijele godine.

Povrat investicije
Ulaganjem u Dreams by Dukley projekat možete ostvariti zagarantovan povrat uloženih sredstava od 8% godišnje.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine: