Vila sa sest spavacih soba u Radovicima, na 50m od Lustica Bay-a

ID
550.000€
Lokacija
Luštica
Tip
Kuća
Namješten
Semi
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
391m2
Br. soba
6
Br. spratova
4
Parking
Da

Prostrana vila izgrađena je na 4 etaže, u osnovi od 123 m2, i prostire se na placu površine od 391 m2.
Vila je izuzetno funkcionalna, opremljena centralnim grijanjem, kompletnom klimatizacijom, izgrađena po savremenim standardima, od najkvalitetnijih materijala.
Prva etaža sastoji se od: 2 garaže, prostorije koja može da bude poslovni prostor ili da služi za smještaj osoblja, toaleta, vešeraja i tehničke prostorije u kojoj je smješten centralni bojler, kompletan sistem za centralno grijanje, kao i оprema video nadzora.
Prizemlje je unutrašnjim stepenicama povezano sa prvim spratom koji ima i zaseban ulaz.
Na prvom spratu se nalazi izuzetno prostrana dnevna zona koja uključuje: veliku kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu u sklopu koje je ozidan kamin koji pruža dodatni toplotni i vizuelni osjećaj romantike i topline u zimskim danima. Na istoj etaži nalaze se: 2 spavaće sobe od kojih jedna ima sopstveno kupatilo i galeriju, kao i dodatno kupatilo i terasa.
Kuhinja i trpezarija imaju direktan izlaz u dvorište u kojem se nalazi ljetnja kuhinja sa zidanim roštiljem, terasom i kultivisanom baštom. Sve je tu što je potrebno za druženje i uživanje sa bliskim prijateljima u toplim ljetnjim danima i noćima.
Drugi sprat objekta povezan je unutrašnjim stepenicama sa prvim spratom i sastoji se od prostrane master sobe sa kupatilom, i sa sopstvenom velikom terasom, zatim 2 spavaće sobe, kupatila i terase.
Treći sprat je prostran studio apartman sa velikom terasom sa koje se pruža fantastičan pogled na planinski vijenac Lovćena, djelimičan pogled na more i turistički rizort Luštica Bay.
Postoji mogućnost izgradnje bazena.
Udaljenost od plaže Plavi Horizonti 600m.
Isplatu kupoprodajne cijene za nepokretnost, moguće je izvršiti rubljama u Rusiji.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.