Vila na prvoj liniji u Rosama

ID
1.900.000€
Lokacija
Luštica
Tip
Kuća
Površina
148m2
Namješten
Da
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Terasa
70m2
Br. soba
4
Kupatila
3
Br. spratova
3

Ova predivna kamena vila sa privatnom terasom na svega par koraka od mora predstavlja spoj istorijske elegancije i modernog komfora. Restaurirana u tradicionalnom stilu, sa savremenim sadržajima i klimatizovana, ova vila nudi luksuzan doživljaj na jednom od najlepših i jednom od poslednjih autentičnih kutaka Jadranskog mora u Crnoj Gori. Sa velikom dnevnom sobom, modernom kuhinjom, 3 prostrane spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima, kao i jednom spavaćom sobom sa zajedničkim kupatilom, komfor doma neće nedostajati.
 Dve dnevne sobe pružaju dodatni prostor za opuštanje, a privatna terasa veličine cca 70m2 je savršena za opuštanje sa porodicom i prijateljima.
Terasa je opremljena mobilijarom za obedovanje i sunčanje, kao i spoljnim tušom.

Ova vila se nalazi na centralnoj poziciji sela Rose na Luštici, u Crnoj Gori. Rose su jedno od najstarijih naselja na Jadranu, poznato iz rimskog doba, i nudi divan panoramski pogled na kristalno čisto more. Ovo romantično i rustično selo pruža mir, luksuz i privatnost na samoj obali. Nekoliko kultnih restorana će vam omogućiti gastronomski užitak u Mediteranskoj kuhinji.
Veliki javni parking se nalazi na obodu sela, a brojni turistički brodići omogućuju ugodan prevoz do obližnjih gradova i marina u Boko-kotorskom zalivu.
Zaista jedinstvena ponuda na crnogorskom primoriju!

Prva linija do mora
Intimno ograđeno dvorište

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine: