Urbanizovana parcela sa pogledom na Tivat i zaliv, Vranovići

ID
90.000€
Tip
Plac
Površina
715m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Urbanizovani plac površine 715m2 se nalazi u grbaljskom selu Vranovići, nadomak Tivta i Kotora koji su oboje udaljeni oko 10 kilometara, industrijska zona udaljena je svega 3.5 kilometara i u njoj se nalaze svi sadržaji poput outlet centara, hipermarketa i šopova raznih namjena. Parcela je pravilnog oblika, na blagoj padini, i sa nje se proteže panoramski pogled na Tivat, zaliv i planine. Predviđa se gradnja veće kuće ili vile, koja bi se uklapala u postojeći ambijent koji karakteriše mir, raskoš zelenila i otvoren prostor.

Prema postojećim urbanistiško-tehničkim uslovima, na parceli je predviđena gradnja objekta sa sledećim karakteristikama:

Maksimalni indeks zauzetosti: 0.3

Maksimalni indeks izgrađenosti: 0.8

Bruto građevniska površina objekata: 572 m2

Maksimalna spratnost: P + 1 + Pk

Do placa vodi postojeći put i ima pristup kolima, a sa druge strane je ucrtan još jedan prilaz javnim putem, koji će plac imati u budućnosti. Smatra se da su gornje informacije tačne i pouzdane i daje ih prodavac i pouzdani izvor. Međutim, krajnja odgovornost za dužnu pažnju leži na kupcu i toplo preporučujemo angažovanje stručne pravne pomoći. Kontaktirajte nas za više informacija o ovoj ponudi.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine: