Peaks-prve golf rezidencije u Crnoj Gori, Luštica Bay

ID
933.000€
Lokacija
Luštica Bay
Tip
Stan
Kuća
Površina
110m2
Namješten
Semi
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Br. soba
2
Kupatila
2

Predstavljamo Peaks Golf Residences, izuzetno utočište smješteno u srcu Crne Gore. Ove istaknute nekretnine redefinišu luksuzni život, mogu se pohvaliti zadivljujućim rasponom opcija uključujući pomno izrađene stanove, šarmantne gradske kuće i raskošne vile.

Podižući koncept života u zatvorenom i na otvorenom, ove rezidencije su promišljeno dizajnirane kako bi se uskladile sa okruženjem koje oduzima dah. Besprekorna pažnja prema detaljima evidentna je u svakom kutku, gdje fuzija vrhunskih završnih obrada i prirodnih elemenata kao što su domaći kamen i bogato drvo dočarava suštinu crnogorske arhitekture.

Spajanjem elegancije i ekološke svijesti, Peaks Golf Residences dokaz su ekološki osjetljivog dizajna. Simfonija lokalne stručnosti i lokalnih materijala kulminira u domovima koji se neprimjetno uklapaju u krajolik, dok prikazuju najfinije zanatsko umijeće koje regija može ponuditi.

Izuzetne enterijere krase najmoderniji uređaji i najsavremenija tehnologija, odajući počast modernosti dok zadovoljavaju zahtjeve savremenog života. Svaki aspekt ovih domova je poklon kako tradiciji tako i inovaciji, pružajući stanovnicima prefinjen stil života koji odaje počast kulturnom nasljeđu Crne Gore, uz prihvatanje pogodnosti sadašnjosti.

Peaks Golf Residences pozivaju vas da doživite oličenje crnogorskog života – harmonično utočište u kojem se spajaju arhitektonska elegancija, prirodna veličina i moderan komfor.

Za detaljne informacije o dostupnosti, cijenama i svim drugim upitima u vezi Peaks Golf Residences u Crnoj Gori, molimo ne oklijevajte da nas kontaktirate.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.