Luštica, veliki urbanizovan plac

ID
295.000€
Lokacija
Luštica
Tip
Plac
Površina
3.800m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Luštica, veliki urbanizovan plac

Zemljište smješteno na vidikovcu s prekrasnim pogledom na plaže Žanjice i Mirišta s pogledom na ulaz u Boku Kotorskku, ostrvo Mamule i Prevlaku. Zemljište je u Detaljnom urbanističkom planu (DUP) sa planiranim objektima. Parcela je okrenuta prema sjeverozapadu i koristi prosječno 240 sunčanih dana godišnje. Parcela je čistog vlasništva, a vlasnik je u mogućnosti izvršiti prodaju u razumnom roku.
Već na mjestu:
• Dozvola za planiranje (plaćene komunalne naknade) i dovršeni temelji za prve dvije vile s 3 spavaće sobe i bazenom, ukupno 314 m2 (157 m2);
• Dozvola za planiranje (plaćene komunalne naknade) za apartmanski kompleks od 370 m2 koji sadrži do 5 apartmana ili jednu veliku vilu sa 7 spavaćih soba;
• Na parceli je ostavljeno dodatnih 1.441 m2 koje bi se u budućnosti koristile za izgradnju.
• Zajamčena veza električne energije s vlastitom trafostanicom; Ovo je prvi plac na ovom području koji je instalirao vlastitu električnu podstanicu (uz veliki trošak vlasnika). Iz tog razloga ovaj plac ima veliku prednost u odnosu na ostale koji se prodaju na ovom području. Vlasniku je trebalo više od 1 godine da to postavi na mjesto i ušteda je budućem kupcu i u novcu i u vremenu.

Imanje se nalazi na odličnom mjestu na sve popularnijem poluostrvu Luštica. Prekrasno područje koje karakteriziraju nagrađivane plaže, mala sela, bogata kulturna baština i netaknuta priroda. Imanje je udaljeno samo nekoliko minuta hoda do najbliže plaže i kristalno čistog mora Jadranskog mora. U blizini su i druge atrakcije Rt Arza, ostrvo Mamula i poznata Modra špilj. Lokacija je udaljena samo dvadeset i pet minuta vožnje od aerodroma Tivat i nešto više od sat vremena vožnje od Dubrovnika. Luštica već privlači međunarodne investitore nudeći luksuzne marine, golf terene i hotele.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine: