Luštica Bay Development, Marina Village Residences

ID
357.000€
Lokacija
Luštica Bay
Tip
Stan
Površina
46m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

NOVE JEDINICE SU DOSTUPNE:  IRIS REZIDENCIJE, kontaktirajte nas za više informacija

Lustica Bay Development je odlična, luksuzna novogradnja smještena na poluostrvu Luštica koja će se sastojati od više od 1.000 stanova, preko 500 gradskih kuća i vila, 7 hotela, 2 marine svjetske klase sa preko 200 vezišta i ulaznom lukom, golf sa stazom od 18 rupa sa klupskom kućom, 4,9 km Lungo Mare koja povezuje cijelu obalu projekta, 4 plaže, centar grada Piazza-centar, školske i medicinske ustanove, supermarket, vatrogasna i policijska uprava, banka, pošta i teretana, konferencijski i sportski centar.

Marina Village Residences

Marina Village nalazi se na povoljnoj lokaciji neposredno iznad marine i sastoji se od apartmana, vila i gradskih kuća. Nedaleko je od mnogih atrakcija odmarališta, od hotela Chedi sa pet zvjezdica do vrhunskih restorana i butika na obali na šetalištu i amfiteatru, gdje se redovno održavaju događaji. Marina Village Residences pruža
vrhunske pogodnosti i u potpunosti iskoristite spektakularan pogled i direktan pristup šetalištu, privatnoj plaži i marini.
Vlasnici kuća uživaju ekskluzivne pogodnosti u različitim segmentima ukupne destinacijske ponude.

Apartmani u naselju marina kreću se od studija od 44m2 do četverosobnih jedinica površine 153m2. Opremljeni su kuhinjom i uživaju u neprestanom pogledu na obalu i horizont sa poluostrva. Moderan dizajn u kombinaciji sa tradicionalnim namještajem i završnom obradom nudi veliku udobnost čineći stanove savršenim kako za odmor, tako i za domove tijekom cijele godine.

Dostupan plan plaćanja za apartmane Marina Village: 10% na potpisivanje kupoprodajnih ugovora, 90% na trogodišnje tromjesečne rate; beskamatne.

Iris Residences najnoviji su stambeni dodatak u Marina Village Residences. Iris Residences smještene iznad apartmana na rivi i ušuškane u mirnom kuktu sela Marina na padini, gledaju na rivu i marinu. Rezidencije nude privatnost u mirnom okruženju, a ipak su na samo nekoliko minuta hoda od vreve šetališta, privatne plaže i marine. Jedinice će se sastojati od studija od 49m2 do trosobnih jedinica od 153m2.

Dostupan plan plaćanja za Iris Residences: 20% na potpisivanje kupoprodajnog ugovora, 80% na 4 godine u jednakim tromjesečnim ratama; beskamatne.

Svi vlasnici nekretnina imaju pristup zajedničkom bazenu. Šetalište, plaža i marina nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Za dostupne jedinice i cjenovnik preuzmite brošuru.

Za više informacija o rezidencijama Chedi kojima upravlja hotel Lustica Bay Chedi kliknite ovdje.

Za više informacija o rezidencijama dostupnim u Centrali, novoj stambeno -poslovnoj zoni u uvali Luštica, kliknite ovdje.

Za više informacija o dostupnim gradskim kućama i vilama kliknite ovdje.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info at montenegroprospects.comclass="spamspan"

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.